• Nasıl kayıt olabilirim?

    iloakademi.org ana sayfasının sağ üst köşesindeki ‘Giriş Yap’ butonuna tıkla. Yeni hesap sekmesine tıkla ve gerekli bilgileri girerek bir hesap oluştur. Oluşturduğun kullanıcı adın ve şifren ile siteye telefon, tablet ve bilgisayar üzerinden giriş sağlayabilirsin.

  • Kimler kayıt olabilir?

    Eğitim programları, başta devlet, işveren ve işçi tarafını temsil eden ilgili ILO sosyal ortakları ve gençler olmak üzere geniş bir hedef kitleye hitap etmektedir. Sadece belirli grupların erişimine açık eğitim programlarımız olduğu gibi, kamusal erişime açık eğitim programlarımız da bulunmaktadır. Eğitim Programları listemizden kamuya açık olan ve ILO Akademi’ye kayıt olarak erişilebileceğiniz eğitimlerin listesine ulaşabilirsiniz.

  • Eğitimler ücretsiz mi?

    ILO Akademi üzerinden sunulan tüm eğitim programları ücretsizdir. Eğitim programlarına erişim için ücret talep edilmesi durumunda derhal bizimle info@iloakademi.org üzerinden iletişime geçiniz.

  • Kimler katılım belgesi alabilir?

    Her eğitim programının kendine özel başarı ölçütleri bulunmaktadır. İlgilendiğiniz eğitimi bu ölçütlere uygun bir şekilde tamamlamanız halinde katılım belgesine hak kazanırsınız. Katılım belgeniz dijital olarak sağlanacaktır.

  • Eğitime ara verirsem, daha sonra hesabıma tekrar girdiğimde kaldığım yerden devam edebilir miyim?

    Evet, devam edebilirsin.

  • Herhangi bir eğitimi tamamladıktan sonra o eğitime erişimim devam edecek mi?

    Evet. Aynı hesap bilgileriyle ilgili eğitim alanına girip eğitim materyallerine erişebilirsiniz.